Maribo ByMiljø og klima
OK's vaskehal i Maribo
OK’s nye vaskehal i Maribo

Er det OK at vaske bil i Maribo ?

Ja, det er vel OK at vaske bilen – uanset hvor det sker.

OK har her i januar 2018 åbnet en ny vaskehal i tilslutning til selskabets tankanlæg ved Superbrugsen i Maribo – tæt ved Brovejen og tæt ved byens vestlige rundkørsel ( ved Falck ).

Sådan et nyt anlæg er virkelig pænt at se på, og efter oplysninger i den lokale dagspresse er der tale om et anlæg med den nyeste teknologi til besparelse på de knappe vandresurser.

Når der indvies en vaskehal som denne, vil jeg samtidig benytte lejligheden til at advare mod brug af undervognsskyl. Resultatet og en beskrivelse kan ses ved at klikke på teksten nedenfor ( det skal understreges at fotoet ikke viser resultatet af undervognsskyl udført på et OK vaskeanlæg – det er en generel advarsel ).

[sg_popup id=”6″ event=”click”]Resultatet af en undervognsskyld kan du se ved at klikke på denne tekst.[/sg_popup]

Jævnlig vask af bilens lakerede del er derimod en god idé – men sørg også for vask af dørfalse, specielt den nederste del, der ofte er forsynet med gummilister for at holde snavs ude fra området.

Det er samtidig med vask også nødvendigt at holde øje med lakskader og eventuel overfladerust – ikke kun i dørfalse – men på hele bilen.

Med venlig hilsen

Jørn Jørgensen, Nystedvej 32 / Victor Kolbyes Vej 9, Maribo.