Auto

Trustpilot – er informationer herfra objektive ?

Trustpilot. Min personlige holdning er nej. Nej, fordi indlæg skrives at personer der enten har haft en yderst positiv oplevelse. Eller en yderst negativ oplevelse.

Vurderingen er udelukkende baseret på personens egen oplevelse. Det er vel i og for sig godt nok – eller ?

Indrømmet – jeg læser også bedømmelser på Trustpilot, ligesom du også kan finde nogle få skrevet af mig. Er mine bedømmelser seriøse ? Nej. Jeg har i stadet valgt at bedømme med 5 stjerne og bruge ironi i stedet. Så er der vel ingen der kan føle sig stødt. Eller snydt. De 5 stjerner trækker jo op på gennemsnittet. Det kan virksomheden / organisationen vel ikke være utilfreds med.

I går, den 11. september 2021, blev jeg gjort opmærksom på en kunde der havde bedømt min kollega, Nykøbing F. PAVA Center med 1 stjerne på basis af egen vurdering af “inderskærme har ikke være afmonteret“. Altså afmontering i forbindelse med en udført PAVA rustbeskyttelse. Jeg blev også gjort opmærksom på at samme kunde havde haft en reklamation med samme problem hos os i 2018.

Klokkerne ringede for mig.

Trustpilot og det lokale PAVA Center.

Teksten på Trust pilot er følgende :

Pava Center.
Bangsebrovej 2 Nykøbing F.
Har haft min bil hos denne til totalbehandling med pava jeg spurgte to gange om inderskærmene blev afmonteret og det svarede han ja til ,jeg kunne se dagen efter at disse ikke havde være afmonteret.
Så til andre som skal til denne, husk at tage et foto af skruerne i inderskærmene på denne måde kan man altid se om der har været en skruetrækker / bitz i kærven på skruen det gjorde jeg inden jeg kørte til denne.
Ligeledes undre det mig, at det er muligt at behandle en bil med pava på 8 timer, når andre bruger 3 dg.

Nu vil det nok være for voldsomt, at kalde ham for en platugle…så det undlader jeg.

At bruge ordet “platugle” uden behørig dokumentation er overtrædelse af straffelovens paragraf 269 der beskriver æreskrænkelser ( Den, der fremsætter eller udbreder en udtalelse eller anden meddelelse eller foretager en handling, der er egnet til at krænke nogens ære, straffes for ærekrænkelse med bøde eller fængsel indtil 1 år, jf. dog §§ 268 og 269. )

Det var let at finde informationen omkring denne reklamation ( mail uden afsender kan ses i link nederst på denne side ).

Den 31. maj 2016 har vi udført en PAVA behandling på samme bil. Denne behandling var bestilt som en Komplet Plus + hvor der indgår foto dokumentation. Disse fotos kan ses nedenfor.

I forbindelse med ovennævnte behandling har vi ikke modtaget spørgsmål og eller reklamationer.

Den 03. juli 2018 udfører vi endnu en PAVA rustbeskyttelse. Denne gang en behandling af typen Komplet. Altså uden fotodokumentation. Straks efter afhentning af bilen efter denne behandling, modtager vi mailen som kan ses nedenfor.

En pudsighed er det, set fra sidelinjen, at det er samme “område” der reklameres over. Det er samme tekst der anvendes. Altså at der er spurgt 2 gange om det samme.

Tillid er godt. Kontrol er bedre.

Genbrug er godt. Også af tekster.

Se også brugerens utallige vurderinger af alt fra transportfirmaer, telefonudstyr og “e-smoke” ( ved at bruge linket til PAVA’s Trustpilot side nedenfor klikker du blot på brugerens anmeldelser )

Jo, jeg læser også Trustpilot. Det er ( gratis ) topunderholdning. Når skærmen er slukket er det glemt. Nej, ikke helt. Et godt grin er jo værd at tage med.

Med venlig hilsen
Jørn Jørgensen
Også kendt som Brokkehovedet fra Maribo, lortereservedele.dk
T direkte 55 55 34 36

Trustpilot og PAVA besøges ved at klikke på dette link

Mail vedr. PAVA rustbeskyttelse af Golf 4 – mail modtaget 05. juli 2018 umiddelbart efter udført behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.