Loppemarked på Lolland
Vil du undgå at dine bortgivne loppeeffekter ender som ovenfor vist – henvend dig da til et etableret “helårs-loppemarked” med dine “aflagte ting”.

Loppemarked på Lolland

Loppemarked på Lolland er mange ting – ting som du bør overveje.

Vil du undgå at dine tiloversblevne møbler og andre “bortgivne ting” ender med at blive kvast og efterfølgende kørt i en container til afbrænding ?

Du har sikkert prøvet at blive kontaktet af en forening, der ville høre om du har effekter til det kommende loppemarked på Lolland og derved støtte et lokalt initiativ.

Hvem vil ikke gerne støtte den lokale idrætsforening eller … ?

Én ting er at støtte – men det betyder vel også noget at andre kan få glæde af de ting man ikke længere har brug for – eller ting “man er blevet træt af at se på”.

Ved disse “éndagsloppemarkeder” blandt Loppemarked på Lolland bliver ikke solgte effekter ofte destrueret kort efter lukketid, da den afholdende forening ikke har et sted at opbevare varerne indtil næste “loppedag”.

Vil du derimod sikre dig at dine bortgivne effekter ikke destrueres, men der derimod gøres en indsats for at sælge disse til en kunde der sætter pris på delens videre brug, kan du i stedet henvende dig til et etableret loppemarked eller genbrugsbutik.

Loppemarked på Lolland – se her

Ét af disse loppemarkeder på Lolland er Lailas Loppemarked på Nystedvej 32 i Maribo som du kan finde ved at klikke her.

Ja, du har sikkert gættet det – Laila er gift med “skriverkarlen” bag dette website.

Hos Laila finder du et vareudvalg der er “tæt på alt muligt” hvilket vil sige et ( meget ) bredt udvalg af møbler. En stor varegruppe er glas og porcelæn, vel at mærke varer der er rengjordt og kontrolleret for f.eks. skår.

En mindre varegruppe er beklædning og igen : Varerne er rene og kontrolleret, et faktum som jeg bliver opmærksom på af glade kunder weekend efter weekend.

Brug linket ovenfor og se udvalget hos Lailas Loppemarked – eller endnu bedre : Aflæg et besøg. Der er altid gratis kaffe og en “lillekage”.